Probvai

…. може и да успееш!


Всъщност думата „гугъл“ означава число с единица(1) отпред и със сто(100) нули след това. Всички знаем за гиганта и иновациите, които той произвежда ежегодно. След картите, по които всеки може да се ориентира безплатно къде е и къде иска да отиде се появи и Google Earth, с който можеш да разглеждаш в детайли цялата ни планета. Освен това може би знаете и за Google Street View, който позволява триизмерен поглед на света ни и виртуална разходка буквално нявсякъде по света. Наскоро се появи и проекта Google Art Project, с помощта на който всеки може да разглежда едни от най-големите музеи и галерии в световните столици и мегаполиси(включително Версай, MoMA(Ню Йорк), Тейт(Лондон) и др.).
Но днес искаме да ви представим нещо просто уникално и несравнимо с изброените горе постижения. Гугъл разработи автопилот за автомобили. Автопилот е дума по-често срещана в авиацията, но това е на път да се промени. Вижте това клипче, за да се насладите на човешкия ум и постиженията на технологиите, които тепърва предстои да виждаме.

Ако ти харесва този пост и имаш мнение по темата, моля остави го в полето за коментарите, или се абонирай за нашия RSS feed безплатно, за да получаваш най-новото от сайта! Можеш да намериш Probavi.com и във FACEBOOK, където ставайки ни фен ще откриеш още много полезни и безплатни неща!Вижте още подобни статии относно:
Категория: Технологии

Добави коментар

Connect with Facebook


  • RSS
  • Svejo
  • SKYPE
  • Facebook
  • SKYPE

Търсене